Kontakt os
​Vi giver et gratis tilbud​

Hvordan kan vi hjælpe?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi kan fanges på telefon 40 19 89 29 eller kontakt@bad-byg.dk.


Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hos Hovedstadens Bad & Byg ApS glæder vi os til at høre fra dig.​

Hovedstadens Bad & Byg ApS

Kirkebakken 16, 3630 Jægerspris

Find vej med Google Maps

Telefon: 40 19 89 29

E-mail: kontakt@bad-byg.dk

Konta​kt os idag – og lad os høre hvad vi kan hjælpe dig med

Benyt kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 40 19 89 29 eller skrive på mail kontakt@bad-byg.dk 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

mød Martin

Projektstyrer og byggeansvarlig

Jeg er uddannet murer og ejer virksomheden Hovedstadens Bad & Byg ApS.

Jeg har opbygget over 15 års erfaring med murerarbejde i alle faser fra start til slut. Hos Hovedstadens Bad & Byg ApS er badeværelser vores speciale.

Vores kunder siger at vi har rigtig god fornemmelse for deres unikke ønsker og at vi lytter til forslag i modsætning til andre.

At vi er få folk med mange års erfaring, gør at vi kan levere en unik og meget personlig service, frem for større firma hvor kundesager ofte bare bliver endnu en opgave i rækken. Hos Hovedstadens Bad & Byg ApS er det mit ansvar at vi vurderer dine behov rigtigt.

De 3 vigtigste ting for mig, er at være i dialog med dig som kunde undervejs, at overholde tidsplaner, og at benytte de rigtige underleverandører så vi undgår fejl og reklamationer.

mød Torben

Ejendomsservice og vedligeholdelse

Jeg tager mig af de fleste reparations- og serviceopgaver hos Hovedstadens Bad & Byg ApS.
I dagligdagen er jeg Især optaget af at lave servicearbejde hos vores erhvervskunder, som primært er ejendom-sselskaber.


“Min baggrund er indenfor det traditionelle håndværk. Herunder tømrer- og svejsearbejde, svejsning, reparationer og klassisk træarbejde.”


Det gør at jeg kan lave de fleste service- og reparationsopgaver og at jeg har lært at estimere arbejdstiden på opgaver ret præcist.


Det vigtigste for mig er at vores erhvervskunder ved at Hovedstadens Bad & Byg ApS kan løfte opgaven hurtigt, præcist og til den aftalte pris.


Vores punktlighed og evnen til at levere det som er aftalt, tror jeg er grunden til at vi får et stadigt stigende antal serviceopgaver ind i virksomheden

Klara Haslund


En meget positiv oplevelse, selv om man har måttet tage højde for vejret, og arbejdet dermed har ligget stille på visse dage. Der har været en rigtig god dialog med håndværkerne. Godt gedigent håndværk udført af dygtige håndværkere.

Marianne Hald 


Vi har fået lavet en altan til vores lejlighed på 5. sal. Gennem hele processen har Martin været god til at holde os underrettet om forløbet og alt er forløbet i henhold til aftale. Det endelige resultat er meget fint - dog mangler der lige lidt finish med afpudsning. Det bliver lavet på et senere tidspunkt når vejret tillader det. Der er ingen elevator i lejligheden, så de var nødt til at fire alt op - en vanskelig opgave som blev håndteret utroligt godt. Alt i alt en meget positiv oplevele.

Kenneth Rahbek Axelsen


Hovedstadens Bad & Byg har haft entreprisen på forskellige opgaver heriblandt gulvvarme i kælderrum inklusiv udgravning, fjerne synlige rør og grave dem ned, isolere gulvet, lægge gulvvarme og lægge klinker. Derudover renoverede de vores gæstetoilet, som blev revet ned og etableret fra bunden og de lagde nye klinker på vores udvendige trapper samt pudsede væggene op. Vi har været tilfredse med kommunikationen, arbejdet de har udført, og de udfordringer der har været heraf vejen blev løst på en konstruktiv måde. Hvis vi skal have lavet noget lignende vil vi helt sikkert bruge Hovedstadens Bad & Byg igen.

Vil du være lige så tilfreds som vores kunder?

Se et udpluk af vores kunders udtalelser nedenfor, eller se alle anmeldelser her

Følg os på Facebook​

få indblik
​i vores hverdag

Har du lyst til at følge med og se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud af vores hverdag.

Indehaver​, Projektstyrer og byggeansvarlig Martin er med i finalist feltet 

som årets murer 5-9 ansatte hos Anmeld Håndværker.

Kontakt os og start dit projekt i dag

​Hovedstadens Bad & Byg ApS

Kirkebakken 16, 3630 Jægerspris

Find vej med Google Maps

Telefon: 40 19 89 29

E-mail: kontakt@bad-byg.dk