Nedrivning af bærende vægge?
​Lad os gøre det hårde arbejde

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med nedrivning af bærende vægge? Så lad os hos Hovedstadens Bad & Byg ApS stå for at udføre det hårde arbejde.

Vi fjerner mange bærende vægge i samarbejde med ingeniørfirmaet ABClausen A/S, og med 15 års erfaring har vi således både den rette erfaring og den nødvendige ekspertise, der skal til for at sikre et veludført resultat. Vi varetager typisk 3-5 opgaver om måneden, hvor vi nedriver bærende vægge for vores kunder. Det kan for eksempel være i Jægerspris, Frederikssund eller i resten af Nordsjælland.

Vi går meget op i, at vores samarbejde med ingeniøren er ordentligt og professionelt. Det gør, at vi kan snakke med dem, når projektet går i gang, samt finde løsninger der kommer bygherre til gode, og arbejdet bliver lettere for alle.

Vi sørger for korrekt oplægning af jerndrager

Når der skal nedrives en eller flere bærende vægge, er det nødvendigt at oplægge jerndrager, da der skal være noget til at holde på huset, når den bærende væg fjernes

Hos Hovedstadens Bad & Byg ApS har vi en klar fordel, idet vi selv køber jernet og svejser alt det jern, som skal bruges i forbindelse med nedrivning af bærende vægge. Det gør, at vi er ret effektive i vores behandlingstid på alle sager.

​Kontakt os og hør mere om nedrivning af bærende vægge

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med nedrivning af bærende vægge, eller hvis du har brug for yderligere information. Gennem tæt dialog med dig kan vi med garanti skabe en unik løsning i forbindelse med dit kommende byggeprojekt.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget nedrivningsarbejdet kommer til at koste dig.

Konta​kt os idag – og lad os høre hvad vi kan hjælpe dig med

Benyt kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 40 19 89 29 eller skrive på mail kontakt@bad-byg.dk 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klara Haslund


En meget positiv oplevelse, selv om man har måttet tage højde for vejret, og arbejdet dermed har ligget stille på visse dage. Der har været en rigtig god dialog med håndværkerne. Godt gedigent håndværk udført af dygtige håndværkere.

Marianne Hald 


Vi har fået lavet en altan til vores lejlighed på 5. sal. Gennem hele processen har Martin været god til at holde os underrettet om forløbet og alt er forløbet i henhold til aftale. Det endelige resultat er meget fint - dog mangler der lige lidt finish med afpudsning. Det bliver lavet på et senere tidspunkt når vejret tillader det. Der er ingen elevator i lejligheden, så de var nødt til at fire alt op - en vanskelig opgave som blev håndteret utroligt godt. Alt i alt en meget positiv oplevele.

Kenneth Rahbek Axelsen


Hovedstadens Bad & Byg har haft entreprisen på forskellige opgaver heriblandt gulvvarme i kælderrum inklusiv udgravning, fjerne synlige rør og grave dem ned, isolere gulvet, lægge gulvvarme og lægge klinker. Derudover renoverede de vores gæstetoilet, som blev revet ned og etableret fra bunden og de lagde nye klinker på vores udvendige trapper samt pudsede væggene op. Vi har været tilfredse med kommunikationen, arbejdet de har udført, og de udfordringer der har været heraf vejen blev løst på en konstruktiv måde. Hvis vi skal have lavet noget lignende vil vi helt sikkert bruge Hovedstadens Bad & Byg igen.

Vil du være lige så tilfreds som vores kunder?

Se et udpluk af vores kunders udtalelser nedenfor, eller se alle anmeldelser her

Følg os på Facebook​

få indblik
​i vores hverdag

Har du lyst til at følge med og se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud af vores hverdag.

Indehaver​, Projektstyrer og byggeansvarlig Martin er med i finalist feltet 

som årets murer 5-9 ansatte hos Anmeld Håndværker.

Kontakt os og start dit projekt i dag

​Hovedstadens Bad & Byg ApS

Kirkebakken 16, 3630 Jægerspris

Find vej med Google Maps

Telefon: 40 19 89 29

E-mail: kontakt@bad-byg.dk