Drømmer du om et nyt badeværelse?
​Vi gør drømmen til virkelighed

Når du køber et nyt hus eller en ny lejlighed, er der ofte mange som vælger at renovere eller udskifte deres badeværelse.

De fleste ved godt, at der er uendelige muligheder for at sammensætte sit eget unikke og personlige præg på badeværelset. Dog kan det også være forvirrende, da der er en lang række designs og materialer at tage stilling til. 

Det vigtigste er, at materialerne overholder lovgivningen, og at designet passer til temperament og stilen i huset. Når badeværelser skal designes, er der en lang række vådrumsregler der skal overholdes. Oftest ændres reglerne fra år til år.

Hos Hovedstadens Bad & Byg ApS har vi over 15 års erfaring med design af unikke badeværelser på baggrund af unikke ønsker og med udgangspunkt i aktuel lovgivning. Vi forsøger altid at lytte til unikke ønsker, samtidig med at vi ved hvad der tager sig bedst ud udseendesmæssigt. Derfor er vi hele tiden i dialog med dig som kunde under forløbet.

Udover den håndværksmæssige erfaring og kærlighed til murerfaget, sørger vi for at holde vores viden og uddannelse ajour, ved løbende at tage kurser og uddannelser hos Dansk Byggeri.

Du kan læse mere om dine garantier som kunder hos os, under “Garanti” eller ringe til Martin på tlf. 40 19 89 29 for forespørgsler og tilbud på badeværelser og murerarbejde.

Vores metoder tager udgangspunkt i SBI 252 vådrumsreglementet som er din garanti for at aktuelle love og standarder er overholdt.

Læs mere her

Konta​kt os idag – og lad os høre hvad vi kan hjælpe dig med

Benyt kontaktformularen hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel på en opgave. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 40 19 89 29 eller skrive på mail kontakt@bad-byg.dk 

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Klara Haslund


En meget positiv oplevelse, selv om man har måttet tage højde for vejret, og arbejdet dermed har ligget stille på visse dage. Der har været en rigtig god dialog med håndværkerne. Godt gedigent håndværk udført af dygtige håndværkere.

Marianne Hald 


Vi har fået lavet en altan til vores lejlighed på 5. sal. Gennem hele processen har Martin været god til at holde os underrettet om forløbet og alt er forløbet i henhold til aftale. Det endelige resultat er meget fint - dog mangler der lige lidt finish med afpudsning. Det bliver lavet på et senere tidspunkt når vejret tillader det. Der er ingen elevator i lejligheden, så de var nødt til at fire alt op - en vanskelig opgave som blev håndteret utroligt godt. Alt i alt en meget positiv oplevele.

Kenneth Rahbek Axelsen


Hovedstadens Bad & Byg har haft entreprisen på forskellige opgaver heriblandt gulvvarme i kælderrum inklusiv udgravning, fjerne synlige rør og grave dem ned, isolere gulvet, lægge gulvvarme og lægge klinker. Derudover renoverede de vores gæstetoilet, som blev revet ned og etableret fra bunden og de lagde nye klinker på vores udvendige trapper samt pudsede væggene op. Vi har været tilfredse med kommunikationen, arbejdet de har udført, og de udfordringer der har været heraf vejen blev løst på en konstruktiv måde. Hvis vi skal have lavet noget lignende vil vi helt sikkert bruge Hovedstadens Bad & Byg igen.

Vil du være lige så tilfreds som vores kunder?

Se et udpluk af vores kunders udtalelser nedenfor, eller se alle anmeldelser her

Følg os på Facebook​

få indblik
​i vores hverdag

Har du lyst til at følge med og se mere af vores arbejde? 

Så følg med på Facebook, hvor vi deler ud af vores hverdag.

Indehaver​, Projektstyrer og byggeansvarlig Martin er med i finalist feltet 

som årets murer 5-9 ansatte hos Anmeld Håndværker.

Kontakt os og start dit projekt i dag

​Hovedstadens Bad & Byg ApS

Kirkebakken 16, 3630 Jægerspris

Find vej med Google Maps

Telefon: 40 19 89 29

E-mail: kontakt@bad-byg.dk